Van, amit meg tudok venni a neten, de van amit sajnos nem

Nagyon szeretem a modern dolgokat, igazi kütyü mágus vagyok, amiből csak lehet, abból digitális cuccom van és és a vásárlást is leginkább online végzem, főleg amióta tart ez a karanténos időszak. Amióta megszületett a kislányom, a babaholmikat is a netről rendelem. Szerencsére a nővéremnek volt már erre egy bejáratott oldala, ezért nem kellett sokáig kutakodnom.

Imádom a kislányom, de így a 7 hónapjára már egy igazi kis sózsák, és be kell hogy valljam, megérzem, hogy naponta több kilót kell emelgetnem. Borzasztóan fáj a nyakam és a hátam, ezért újra feltúrtam az internetet, hogy mi lehetne rá a megoldás. Rengeteg kencét találtam, de végül a https://karmathaimasszazs.hu/nyakmasszazs oldalon lyukadtam ki. Egyébként egy nagyon kis csinos weboldalról van szó. Igényes design, logikus kialakítás, szép, nyugtató színek, tartalmas érthető leírások, szóval minden, ami a 21. században elvárható egy weboldaltól.

Ahogy a oldalról megtudtam, a thai nyakmasszázs egy száraz masszázs. Ilyenről korábban nem hallottam, nekem mindig az volt a fejemben, hogy a masszázs az, ahol levetkőzöl bugyira, és nyakon öntenek egy jó adag olajjal. De ez a svéd masszázs, ami amúgy ebben a masszázs szalonban is elérhető természetesen. Na, de kanyarodjunk vissza a nyakmasszázshoz, amit végül én is kipróbáltam, mert egyszerűen már a masszázs leírásától éreztem némi megkönnyebbülést.

Végül egy 60 perces alkalomra mentem, de rögtön utána lefoglaltam egy 90 perceset is, mert tudtam, hogy ez lesz az én időm legfőbb része!

Egyébként Budapest belvárosában van mindkét szalonjuk, az egyik a Síp utcában, a másik a Király utcában, de ha rámentek erre a linkre, akkor minden részletet megtudhattok: https://karmathaimasszazs.hu/nyakmasszazs.