Szeretném, ha a bababoltunk is olyan lenne, mint a gazdabolt.hu

Vidéken egy fokkal nagyobb kihívás a gyerekvállalás! Nem lehet mindenért elugrani a sarki boltba bizonyos, speckó cuccokért, mert itt nincs olyan… Ezért egy fix helyről rendelünk, de többször volt már, hogy nem azt küldtek, vagy nem olyat küldtek. Bosszantó, igazán példát vehetnének a másik állandó shopunkról a gazdabolt.hu nevűről.

Na ott pl., nem tapasztaltunk még ilyet, hogy összekevertek volna mondjuk két vetőmagot, vagy lassan felszívódó műtrágya helyett másmilyet küldtek volna!

Problémás is lenne minden ilyesmi, hisz van, aki több száz kilót rendel tőlük valamiből. Ők a kis, hobbikertészektől a nagy gazdaságok működtetőkig minden igényt kielégítenek szinte. Mégsem hibáznak. Az oldaluk modern, könnyű velük kapcsolatba lépni és kérdéseket feltenni. Esetleg kiegészítő megjegyzéseket megejteni, de olyan lehetőség is van, mint az ingyenes szaktanácsadás. Ilyesmihez be kell regisztrálnunk, de még csak rendelni sem fontos… Ilyen lehetne minden webshop, hogy nem csak a termékbeszerzést bonyolítják, hanem minden kapcsolódó dolgot integrálnak a saját szisztémába.

Elhiheti mindenki, úgy meg is jönne többeknek a kedve magához a rendeléshez is, bár ezt az írást most nem marketing-szaktanácsadásnak szánom… De a Gazdabolt tényleg érti ezeket. Egy gomb átdob pl. a youtube-csatijukra és nézhetünk magyarázó videókat a termékek felhasználásáról. Sokan vehetnének példát róluk, továbbra is ezt mondom! Mert az ember így izgalmas bizsergést érezve vág bele újra és újra a vásárlásba is, mert bármibe fogunk bele a kertben, itt szinte “fogják a kezünket” és segítenek azt megcsinálni. És jól megcsinálni, megvalósítani. Máshogy nem is érdemes művelni semmit, szerintem, csakis így.

Fűfélék nyulaknak, lassan felszívódó műtrágya, gyerek kerti kesztyű rózsaszín színben lányoknak – még a gyerekek is élvezik a “gazdálkodást” apáékkal, és azért csináltam amúgy ezt a kis felsorolást, hogy mutassam: nem felületes a kínálatuk, ami kimerülne a legnépszerűbb és leggyakrabban keresett dolgokban, hanem kínálnak egy széles skálán mindenféle dolgot, amire csak igény mutatkozhat bárki részéről.

Így van ez akkor is, ha Szerves- és műtrágya Jó Áron az, amit mi szeretnénk. Legalábbis sokan erre keresnek, amit meg is tudok érteni. Mindig a jó áron megvásárolt termék a legjobb termék. A Gazdabolt termékeire azonban az is jellemző, hogy nem csak az áruk jó, hanem a minőségük is. Príma árú áru. Nem is keresünk helyettük másikat, ebben biztos vagyok. Minden van, amire vágyunk. A fentebb soroltakon kívül is természetesen. Csak felmegyünk az oldalukra, és nagyon sokáig tudnánk rajta barangolni meg vásárolni.

Persze, lehet, most valakinek megmosolyogtató a félamatőr lelkesedésem, de nem ez lenne a lényeg? Hogy az embert eleve lázba hozza annak irányába, amit csinálni akar, már az is, amikor rendel valamit. Nagyon haragszom erre az online bababoltra, akikről írtam, hogy a gazdabolt.hu-val ellentétben kommunikáció és segítség nélkül, néha késve is, de simán csak elküldik egykedvűen, amit rendeltünk, aztán vagy stimmel minden, vagy nem… Vagy jó dolgot néztünk ki, vagy nem… A gazdabolt.hu-nál ilyen nem fordul elő! Ők tartják bennünk a lelkesedést is, amellett, hogy szolgáltatnak bármit. Persze, a gyermek szeretetét nem fogja elhomályosítani, hogy magasról tesznek ránk a babás shopban, hanem akkor abból majd keresünk másik rendelős helyet a babacuccokhoz is. Azt egyetlen dolog, amiből addig keresünk, amíg találunk, mert ő a szemünk fénye, aki mindent megérdemel, de a Gazdabolt meg a hobbinkat támogatja meg, és helyettük sosem kell majd másik!

lassan felszívódó műtrágya