Nem szabad elkalandoznom a babaholmik között…

Kismamaként jó pár változáson keresztül mentem az elmúlt hónapokban. Gondolok itt a testi és lelki változásokra egyaránt, na meg az eltérésekre, ami a jelenlegi és az egy évvel ezelőtti életmódom közt fellelhető. Most főállású kanapén fekvő vagyok, a férjem pedig helyettem is dolgozik, hogy mindent meg tudjunk majd adni a kicsinek.

Így, hogy ennyit pihenek itthon, rengeteget böngészek. Leggyakrabban természetesen babaholmikat és babavárós blogokat nézegetek, mert ez most számomra a legérdekesebb téma. Legutóbb is teljesen belemerültem az eladó babaholmik sokaságába, azonban gyorsan ki kellett magam zökkentenem, hiszen a férjem megkért, hogy hívjak ki egy gázszerelőt, mert valamiért hidegek a csövek a fürdőszobámban.

Át is küldött ehhez egy linket, amit csak a keresőbe kellett bemásolnom. Ez nem volt más, mint a “https://topvizgazfutesszerelo.hu/gazszerelo” weboldal. Férjem állítása szerint ez egy nagyon megbízható cég, amit az egyik kollégája ajánlott neki. Megbízott a feladattal, hogy vegyem fel velük a kapcsolatot és egyeztessek egy időpontot minél előbb.

Így hát egyből az elérhetőségek után kezdtem kutatni, amiket mindjárt meg is találtam. Két telefonszám szerepelt az oldalon, amelyeket a hét bármely pontján lehet hívni. Tárcsáztam is az egyiket és szinte azonnal fel is vették. Elmondtam röviden, hogy mi a probléma és a kolléga megígérte, hogy még a délután folyamán kiérkezik hozzám egy szakember.

Elvégzettnek nyugtáztam hát a kiadott feladatomat és visszaléptem a “https://topvizgazfutesszerelo.hu/gazszerelo” oldalra, ahol rengeteg plusz információt találtam a gázszereléssel kapcsolatban. Mivel egyáltalán nem vagyok tájékozott a témában érdekes volt belelátni, hogy mit is takar a szerelés folyamata és mire is utalhatnak az egyes felmerülő problémák.

Kiderült továbbá az is, hogy ez a cég nem csak Budapesten, de egész Pest megyében vállal munkákat magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt. Több, mint harminc éves tapasztalatukkal nincs olyan helyzet, amit ne tudnának megoldani.

Különösen szimpatikusnak találtam, hogy a szolgáltatás mellé garanciát is adnak, így a garanciaidő lejárta előtt díjmentesen javítják az esetleges meghibásodásokat. Továbbá részletes számlát adnak a munkálatokról, ami maximálisan megbízhatóvá teszi őket a szememben, hiszen a legtöbb szerelő húzza a száját, ha nyugtát követelek tőle.

Az olvasottak alapján teljes mértékben értettem, hogy férjem miért is őket választotta és miért hallgatott a kollégájára. Miután kiérkeztek hozzám a szerelők ismét hasonló gondolatok jártak a fejemben, ugyanis rettentően gyorsan és szakszerűen jártak el. Hamar felismerték, hogy mi áll a probléma mögött és egyből nekiláttak a megjavításának. Egy órába nem telt az egész művelet és tökéletes végeredményt hagytak maguk mögött.

Értesítettem is a férjemet, hogy minden megoldódott és minden rendben. Külön kiemeltem, hogy milyen jó munkát végeztek a szakemberek és hogy legközelebb is őket hívjuk, ha baj van. Biztos vagyok abban is, hogyha a “várandós anyukák kérdések-válaszok” csoportban esetleg valaki gázszerelőt keresne, kérdés nélkül őket fogom ajánlani.