Nem csak baba, de egy kisimultabb nagymama is érkezett a családba

A lányom három hónapja adott életet első kisfiának. Oda meg vissza vagyok a boldogságtól, ahogyan az egész család! Amikor szükségük van ránk, szívesen segítek, segítünk a férjemmel, de tiszteletben tartjuk, hogy ők már egy külön kis család, nem járunk a nyakukra. Emlékszem, annak idején mi is mennyire el voltunk varázsolódva, amikor Lili megszületett! Azok voltak a legjobb pillanatok, amikor hárman tudtunk időt tölteni együtt.

Nagymamaként már azt is kiélvezem, hogy manapság mennyivel több ruhácska és játék kapható mindenhol, így vissza kell fognom magamat, hogy ne vigyem túlzásba a kis Máténak való vásárolgatást.

A múltkor a környéken tologattam egyedül a kicsit, mert a szüleinek elintéznivalójuk akadt. Bár viszonylag fiatalon szültem én és a lányom is, meglepődtem, amikor a járókelők azt hitték, az én gyerekem van a babakocsiban! Mondtam is, hogy kedves a feltételezés, de én a büszke nagymama vagyok.

Az egészséges életmód mellett van egy titkom: a legjobb ránctalanító, ami éveket fiatalít a szemkörnyékemen, és ragyogóbbá teszi a bőrömet. Eredetileg a férjem kezdte el használni – neki genetikailag elég karikásak a szemei, ami az évek során csak erősödött -, és mivel egyszer-kétszer kipróbáltam én is a kencét és nagyon lenyűgözött az eredmény, így legközelebb már kettőnknek rendeltünk. Az InstanTENSE Plus garantáltan hat néhány percen belül, mint ahogyan az oldalon megtalálható videókból is látszik, még a mélyebb ráncok esetén is elképesztő a hatása. A legjobb ránctalanító kozmetikum címhez azonban nem elegendő, hogy felhelyezés után 6-10 órán át fejti ki hatását, természetesen a hosszú távú eredményessége is fontos! Mivel nagyon sok hasznos, aktív anyagot tartalmaz, így gyakori használata hidratálja, táplálja a bőrt, emellett sokkal egységesebb textúrájú lesz, a pórusok pedig összehúzódnak, még szebb bőrképet eredményezve.

A termék országszerte elérhető a patikákban is, azonban az oldalról ingyenes házhoz szállítással rendelhető meg (a szállítás 1 munkanapon belül történik meg). A 25 ml-es kiszerelésben elérhető InstanTENSE Plus szérum a weboldalon most 14 390 Ft-os áron, ami igencsak jutányos ezért a csodaszérumért. Nagyon sokáig kitart ugyanis egy-egy tubus szérum, mert nagyon kevés mennyiséget kell felvinni egyszerre a bőrre – ez nagyjából 1-2 rizsszem nagyságú szérumadagot jelent, amit fontos, hogy ütögető mozdulatokkal kell bedolgozni a bőrbe.

A Gyakran Ismételt Kérdések felületen minden felmerülő dologra választ kaphatunk, mint például az összetevők kérdése, vagy hogy milyen egyéb kozmetikumokkal (sminktermékek, hidratálók, stb.) kompatibilis az InstanTENSE Plus szérum. A GYIK-en felül lehetőségünkben áll kérdezni tőlük az ügyfélszolgálat telefonszámán, valamint az e-mail címük és a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével. A szérum kipróbálása teljesen kockázatmentes, mivel 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal a gyártó a termékre.

Az oldalon belül egy blog is üzemel, ami hasznos tippekkel látja el azokat, akiket érdekel, hogyan tudnák visszaszerezni bőrük rugalmasságát, feszesebb állapotát. Az egyik blogposzt például arról szól, hogy az InstanTENSE Plus szérum például a homlokráncokon is segít, amit én csak megerősíteni tudok! Ez a valaha volt egyik legjobb ránctalanító, ebben biztos vagyok!