Kisbabánk mellett se feledkezzünk el motorunk karbantartásáról

Mikor megszületik az első gyerek az ember életében, minden megváltozik. Sokan azt gondolják, hogy ez is csak egy olyan lépés, mint az érettségi, vagy a diploma. A világ is azt szeretné tudatni velünk, hogy nincs annál egyszerűbb és szebb dolog, mint gyereket vállalni. Ez azonban szerintem egy nagyon félrevezető tendencia, ami rengeteg csalódáshoz vezethet. Nem gondolom, hogy a gyereknevelés csak szenvedésből áll, viszont az is egyértelmű, hogy rengeteg lemondással is jár.

A szépsége emellett mutatkozik meg. És mindig úgy sajnálom, amikor fiatal párok nem igazán gondolnak bele ebbe a döntésbe és később szenvedik meg a következményeit. Ha egyszer gyerekem lesz, biztos vagyok benne, hogy komoly tervezés fogja megelőzni. Mivel azt szeretném, hogy a lehető legjobb élete legyen. Hiszen a mi felelősségünk az, hogy milyen élményeket biztosítunk neki.

Jelenleg a legkomolyabb felelősségem az, hogy az apukámtól kapott motoromat karban tartsam. A 18. születésnapomra adta nekem ajándékba és mindig kicsit szégyelltem magam, mikor olyan dolgokról volt szó, mint a motorgumi megvétele. Nem szerettem a motoros boltba járni, viszont azóta minden problémám megoldódott, hogy egy barátom a MotorTire oldalát ajánlotta nekem. Azt mondta, hogy ő mindent innen rendel, mivel sokkal egyszerűbb, és könnyebb átlátni rajta a dolgokat, mint a motoros boltban.

Én nagyon megörültem ennek a lehetőségnek és fel is mentem a MotorTire oldalára. Már az első benyomások is nagyon pozitívan hatottak rám, mivel tetszett az oldal kinézete. Teljes mértékben átadta a motoros életérzést, különösen a színeivel. Nem volt semmi túlcsicsázva, viszont az oldal igényesen nézett ki. Emellett pedig hamar átláttam azt is, hogy mi-merre van, ami az egyik legfontosabb szempont, ha bármilyen webshopról beszélünk.

A MotorTire azonban sokkal többet ajánl nekünk, mint egy szép webdesign. Amint fellépünk, már rögtön látni fogjuk a motorgumi kereső funkciót. Szerintem ez az egyik legjobb dolog az oldalon, mivel ennek segítségével csak olyan gumikat fogunk találni, amik jók lesznek a járművünkhöz. Az interneten szerintem mindenkinek az a legnagyobb félelme, hogy véletlenül rossz terméket rendel. Ilyenkor pénzt visszaigényelni mindig rengeteg fejfájással jár. Ezért is volt olyan jó, hogy a MotorTire oldalán nem kellett ilyen dolgok miatt aggódnunk.

Amint megadtuk a motorunk paramétereit, elkezdhetjük böngészni a bőséges választékot. Nagyon tetszett, hogy milyen sokféle márka elérhető náluk. Tehát nem kell félni attól, hogy esetleg a kedvenc, minőségi motorguminkat nem fogjuk megtalálni. A minőség mellett azonban még meglepőbb volt az, hogy milyen áraik voltak. Alig bírtam elhinni azok után, amiket a motoros boltban láttam. Persze egy motorgumi szinte sosem lesz két fillér, de jó tudni, hogy a MotorTire nem próbál meg minden bőrt lehúzni rólunk.

MotorTire

Ráadásul azzal, hogy a különböző gumik egymás alá vannak rendezve még arra is van lehetőségünk, hogy összehasonlítsuk őket. Így pedig nem kell mások jótanácsaira, vagy a megérzéseinkre hagyatkoznunk, mikor vásárolunk, hanem objektívan el tudjuk dönteni, hogy melyik felel meg leginkább az igényeinknek.

Összességében tehát nagyon elégedett voltam azzal, amit a MotorTire kínált. Meg is rendeltem egy szép pár gumit és a rendelés minden probléma nélkül lement. Nem is kell sokat várni a kiszállításra, néhány nap alatt már az ajtónk előtt lesznek a gumik. Ennél többre pedig nekem nem is lehet szükségem, úgyhogy azóta is szívesen használom a MotorTire oldalát.