Fagylaltgép az álmom már rég, megírnám rögtön, ha esetleg vennék

Bizony, erről aztán tutira nem hallgatnék egy olyan oldalon, ahol tényleg mindent megosztok veletek a kezdetektől fogva. A fagylaltgép legalább olyan fontos dolog, mint a babaholmik, szóval nem akarok erről az álmomról sem hallgatni. Persze továbbra is imádom a törpéket és a hozzájuk kapcsolódó minden egyes apróságot, ami lehet egy játék, lehet egy sapka, egy kicsi zokni, vagy tényleg bármi. Én felkapom a fejemet és megírom, mert fontosnak tartom azt, hogy segítsünk egymásnak ezekben a témákban is – átadjuk a tapasztalatainkat egymásnak mi, anyukák.

A fagylaltgéppel kapcsolatban ugyanez a véleményem. Szerintem, ha itt is megírom, vagy erről is leírom, hogy mikkel találkoztam, akkor azzal más valószínűleg csak nyerhet. Jóideje már, hogy azt az álmot dédelgetem, hogy a saját, családi recepten alapuló fagyi különlegességeimet árulhassam az utcában. Kisváros, kis utca, de nagy forgalom. Az rdealer.hu oldalon találtam különféle berendezéseket, amikkel ez akár még meg is valósítható volna, csak azt az egy dolgot kell még átrágni, hogy mi mennyibe kerül.

A fagylaltgép lehet olcsó, drága, igazából ez teljesen szubjektív dolog. Talán inkább a megtérülésnek kell utána számolni különböző modellek alapján, aztán abból levonni a következtetést, hogy most érdemes-e ebbe befektetni, vagy sem. Ha az álmaim követését tartom szem előtt, akkor mindenképpen, ha a gazdasági oldalt nézem, akkor ez lehet, hogy nem ennyire egyértelmű – de majd kiderül.

Szóval ott van az rdealer.hu, ami egy kereskedő oldal. Csupa olyan termékkel foglalkoznak, ami valahogy a vendéglátásban kellhet – vannak hűtők, sütők, mosogatók, ezek a fagyis holmik, mint mondjuk a fagylaltgép, de sok más tartozék is, és még talán holnapig sorolhatnám a teljes felhozatalt, ha most itt mindent elő akarnék vezetni.

A fagylaltgép témakörben elég bőséges a választék, mert vannak kimondottan krémkészítő gépek, aztán vannak külön pasztörizáló berendezések és vannak olyan gépek, amik lefagyasztják a krémet, hogy aztán fagyiként el lehessen adni. Ezek külön-külön is megvásárolhatók, de léteznek kombi megoldások is. Szerintem majd attól függ, hogy melyik választom, hogy melyik mennyibe kerül és hogy mennyi helyem lesz majd a leendő üzletben – ha lesz. Ezen túl pedig vannak fagylaltos vitrinek, ami ugye egy fagyizó elhagyhatatlan kelléke, különben honnan adnád oda a vendégnek, amit kért?!

A fagylaltgépek között az, hogyha valami olasz minőség, az egyenlő a kimagaslóan jó és megbízható márkával. Hiszen mi a fagyi és a pizza hazája, ha nem Olaszország?! Márpedig az rdealer.hu oldalon olasz berendezéseket árulnak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt és ez már önmagában garanciát ad arra, hogy itt aztán mindenki megtalálhatja az általa keresett termékeket – garantáltan megbízható módon. Ha esetleg élőben is szeretnétek megbizonyosodni minderről, akkor ajánlom a bemutatótermüket. Egy telefonhívás után mindennel kapcsolatban okosabbak lesztek, úgyhogy hajrá! Nekem tutira innen lesz fagylaltgép a háznál – ha lesz.

fagylaltgép