Egy felelősségteljes szülő mindig az évszaknak megfelelő gumit használ

Nem véletlenül találták ki, hogy más gumi kell télire és más nyárra, mégis sokan nem vesznek erről tudomást és veszélyeztetik a saját és mások életét is.

A kisgyermekes szülők azt vettem észre, hogy sokkal megfontoltabb döntéseket hoznak, hiszen már nem csak a saját, hanem gyermekeik épségéért is felelnek.

Akinek kisgyereke van és télen, a hidegben is kimegy vele sétálni és babakocsiban tolja az első kézből találkozhatott azzal a jelenséggel, mikor egy-egy egyébként nem látható jegesedés van az úton és megcsúszik a kocsi. Jó lenne persze, ha babakocsikra is lenne külön téli kerék, de ez annyira nem fontos, hiszen télen viszonylag ritkán megyünk babakocsival sétálni.

Az ilyen megcsúszások nem csak a babakocsival, hanem az autónkkal is előfordulhatnak, ha nyári gumi van rajta.

A téli gumi mintázata tapadása és anyaga is más, ezért van, hogy sokkal biztonságosabb azokkal menni télen.

Nyáron nem jó a téligumi használata, mert a melegben ez a gumi tönkre megy, hiszen az anyaga máshogy hő tágul, mint a nyári guminak, nem bírja annyira a tágulást és utána elveszíti a téli időjárásra tervezett tulajdonságait.

Sokan vannak, akik nem engedhetnek meg maguknak két szett autógumit, így ők sokszor már eleve 4 évszakos gumival kezdik az évet Ezek a gumik mindkét évszakban használhatók, elég praktikusak, mert csak akkor kell cserélni őket, ha az évek alatt elkoptak, vagy ha sajnos kilyukadtak. Akkor is csak egy ideig kell a pótkerék, mert ezeket a lyukakat általában be is lehet foltozni.

Azoknak, akik spórolni is szeretnének, de biztonságosan használni is akarják az autójukat a télen, a gumidiszkont.hu oldalt ajánlom, ahol éppen téli gumi akció van. Igen kedvezményes árakon lehet hozzájutni a legjobb téligumikhoz már igencsak benne járva a télben.

Itt nem éri meglepetés a vevőt, a gumik mind nagyon jó minőségűek, nem tárolnak olyat, ami esetleg rossz minőségű, ami balesetveszélyes, vagy nem megbízható.

Nem kell megijedni, ha valaki egy olyan gumit vásárol, ami kevésbé ismert, mint a nagy márkák, sokszor ezek is vannak ugyanolyan jók, mint azok, amiket jobban ismerünk. Nem mindig az ismertség határozza meg, hogy mi a jó és mi a rossz, hiszen vannak olyan téligumik, amik ugyanolyan jók, mint a többi, csak keveset importálnak hozzánk, kevés helyen árulják, ezért kevésbé közismert, mint azok, amik hegyekben állnak a kereskedésekben. De ettől nem lesznek kevésbé megbízhatóak.

A gumidiszkont.hu téli gumi akció keretein belül nagyon leszállította az árakat, így valóban nagyon jó áron lehet gumikhoz jutni ebben az időszakban.

Szeretem ezt az oldalt, de nem csak az akcióik miatt. Nekem azért nagyon szimpatikus, mert nem csak beledobnak a mély vízbe, hanem segítenek is abban, hogy melyik gumit kellene kiválasztanunk. Hiszen valljuk be, ez nem mindig a legegyértelműbb.

Ezek a számok, betűk és jelölések nem mindenkinek egyértelműek. Éppen ezért van egy kisebb útmutató az oldalon arról, hogy melyik szám mit jelent, melyik betűt hogyan kell értelmezni, és melyik gumit kell vennünk az autónk adatai alapján.

Az még nagyon jó a gumidiszkont.hu-ban, hogy nagyon gyorsan szállítanak, illetve nem csak házhozszállítással lehet kérni a termékeiket, hanem átvevőpontokon is lehet kérni, ahol amennyiben szükség van rá, fel is szerelik ezeket. Így meg lehet spórolni egy utat egy autószerelőhöz.

Abban pedig biztos vagyok, hogy a szerelők, akikkel a gumidiszkont.hu kapcsolatban áll, mind nagyon értik a munkájukat és biztosan nem hibáznak egy ilyen, számukra egyszerű művelet közben.

A gumidiszkont.hu tehát a kedvenc gumikkal foglalkozó webshopom, ahol a téli gumi akció keretein belül most mindenki meg tudja találni álmai gumiját. Persze, nem mindenkinek ugyanaz tetszik, de azt hiszem, hogy elég nagy a választékjuk ahhoz, hogy abban mindenki találjon a számára is megfelelő gumikat. A kiszállítással is nagyon gyorsak amúgy, a rendelést hamar kézbesítik nem csak az átvevő pontokra, hanem a saját címekre is. Hiszen attól, hogy akciós, még ugyanúgy sürgősen kellhet a vásárlóknak. Én maximálisan meg vagyok elégedve a szolgáltatásaikkal, nekem beváltak.