Családi autó

A bátyám nemrég megkérte a barátnője kezét, nagyon hosszú idő után! Őszintén, már az egész család nagyon várta ezt a lépést. Mindannyian nagyon örülünk, hiszen ők tényleg az a pár, akik összeillenek, és ez a majdnem tíz együtt töltött évük során tényleg ki is derült.

Mondanom sem kell, hogy már most elkezdtünk tervezni mindent. Mármint én meg a nővérem, haha! Tudom, nem kéne még előre szaladni, de nem tudjuk visszafogni magunkat. Én speciel tényleg majd kiugrottam a bőrömből a hír hallatán. A nővérem és én is nagyon szeretjük a lányt, aki most már végre – valamikor – tényleg a sógornőnk lesz. Mint egy harmadik lánytestvér, úgy kezeljük igazából már most is. Emiatt pedig hát be vagyunk sózva attól, hogy mennyi minden megváltozik majd az életükben és ezáltal pedig a miénkben is.

Most kezdjük ott, hogy esküvő, az első lépés. Nincs még időpont, de talán nemsokára megbeszélik, hogy mikor lenne a legmegfelelőbb. Aztán ott van ugye az is, hogy a gyerekvállalás… Na az már egy keményebb dió lesz. Az a jó a nagy családban, hogy tudunk számítani egymásra, szóval biztosítottuk mindkettőjüket arról, hogy bármi kell nekik, vagy segítségre van szükségük, akkor ott leszünk.

A babaholmik nézegetése szerintem sok nőnek kedvenc elfoglaltsága, és már nagyon várom, hogy én is vásárolgathassak, válogathassak közöttük, az érkező kis lurkónak. Nagy dolog lesz az biztos, hiszen nincsen még gyerek a családban, a szüleink háborognak is, hogy már nagyon nagyszülők szeretnének lenni!

Ami még biztos, hogy egy nagy dilemma lesz, az az autóválasztás a családos élethez. A tesóméknak most egy kis háromajtós Corsájuk van, ami tuti, hogy nem lesz elég, ha már hárman lesznek. Van egyébként egy kedvenc autós boltunk, ahol a legtöbb mindent be szoktuk szerezni. A Corsába például most tuti, hogy kéne légszűrő. Vacakolt már többször, de eddig nem volt alkalom megjavíttatni. Szerencsére az olajwebshop.hu-ról ezt is tudunk majd rendelni.

Itt egyébként nem csak légszűrőt, de mindenféle más autós kelléket is lehet rendelni. Nálunk mindenki nagy autó őrült, úgyhogy szükségünk is van erre. Sokszor mondjuk csak begurulunk itt Pesten az egyik autósboltjukba, hiszen van nekik négy a város négy különböző szegletében, szóval mindenki számára elérhetőek. A legjobb az egészben pedig az, hogy nagyon profik és hozzáértőek az ott dolgozók! Mindent készségesen elmagyaráznak, ajánlanak többféle terméket többféle árkategóriából. Szóval nem arra mennek kizárólag, hogy ott hagyj náluk egy vagyont. Szerintem nekik az a lényeg, hogy olyan szolgáltatást kapjanak az emberek, amit nem felejtenek el, ami annyira jó, hogy vissza akarj térni hozzá! És ez sikerül is nekik. Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb vevőjük visszatérő vásárló. És ez nyilván nekik is megéri.

Szerintem egy családi autóban nagyon fontos, hogy jól működjenek a dolgok. Akármilyen márkát vagy típust is vesznek majd bátyámék, biztosan sokáig fognak válogatni, és én is segíteni fogok. Ha kell, akkor meg is javíttatunk rajta dolgokat, hiszen azért a házasság meg gyerekvállalás mellett nem új autót fognak venni. A javításhoz pedig nagyon jól jön egy ilyen webshop, ahol együtt megtalál mindent az ember, ami kellhet. Mondjuk nem árt, ha a légkondi, a légszűrő rendben vannak, illetve a gumik, a futómű…

Látjátok, milyen sok dolgom lesz a közeljövőben?!