Cégalapítás és székhelyszolgáltatás – az új babaholmis boltomhoz is!

Már az első kisfiúnk cseperedése közben is megfogalmazódott bennem az, hogy milyen jó lenne egy olyan, kifejezetten babaholmikkal foglalkozó üzlet, ahová mindenki betérhet a már nem használt, de jó állapotban lévő, jó minőségű ruhával, játékkal és egy ezzel ott helyben túladhat. Hiszen micsoda pazarlás mindig újat venni és a régit csak úgy kidobni.

Kellett egy kis idő, míg elég bátorságot gyűjtöttem, de végül elindítottam a procedúrát. Cégalapítás és székhelyszolgáltatás ügyében egy kifejezetten erre szakosodott vállalkozást hívtam segítségül (topcegalapitas.eu), mivel nincs se jártasságom, se jól bevált ügyvédem ezekre a célokra.

Mivel volt saját székhelyem, ezért nem kellett igénybe vennem a székhelyszolgáltatást. Csak a cégalapítás költségeit kellett kifizetnem, ami az ügyvédi díjat foglalta magában, ez 16 900 forint (+ ÁFA) volt, valamint a tulajdoni lapot kellett még kiperkálni, ami 1000 forint (+ ÁFA) volt.

Annak persze, akinek nincs saját székhelye, vagy nincsen budapesti kirendeltsége, de a folyamatai miatt fontos állomás lenne neki ez a helyszín, annak szerintem érdemes lehet a cégalapítás és székhelyszolgáltatás opciót igénybe venni, mert így legalább le van tudva a gond úgymond erről a témáról is és biztos kezekben van az ügy, kedvező árért cserébe. Na az meg aztán csak pláne grátisz, hogy milyen gyönyörű helyen van az az iroda, amit használni lehet így “székhelyként” a tárgyalásokhoz.

De nekem szerencsére ezzel nem volt gondom, az én üzletem is első kerületben van, onnan is szép a kilátás sokfelé. És így tényleg csak az egyszeri 17 900 forint (+ ÁFA) cégalapítás díjat kellett kifizetnem. Most már csak drukkoljatok, hogy beinduljon az üzlet és nézzetek be hozzám, ha erre jártok!

Cégalapítás és székhelyszolgáltatás