Beszéljünk az intim plasztikáról

Figyelem, intim téma következik, méghozzá amiről szó lesz, az az intim plasztika. Nem gondoltam, hogy valaha is ilyen témáról fogok írni, de végül is úgy érzem, hogy muszáj úgymond kibeszélni magamból ezt az egészet, és abban is bízom, hogy ezzel segíthetek másoknak. Nem lehet mindig csak az örömteli babázásról írni, időnként más témát is elő kell venni. Persze a babás témák se fognak elmaradni később, ahogy azt már korábban megszokhattátok tőlem, szeretek erről és arról is írni.

Azok a nők, akik már többször szültek, valószínűleg hozzám hasonló problémával küzdenek, ez pedig nem más, mint a hüvely kitágulása. Mondtam, hogy igen kényes lesz a téma. Szerencsére az intim plasztika lehetővé teszi azt, hogy megoldódjon az ezzel kapcsolatban felmerülő partnerkapcsolati probléma és egy beavatkozást követően szinte varázsütésszerűen megváltozik az ember élete.

Nem könnyű erről beszélni, viszont fontosnak tartottam, hogy írjak róla. Valószínűleg az olvasóim között is vannak olyanok, akiknek ilyen problémájuk van, szeretném a figyelmükbe ajánlani a Kelemed Plasztikát, ahol intim plasztikát is vállalnak. A hüvelyplasztikán túl kisajakplasztikával is foglalkoznak, valamint szeméremtájék-, bőr- és nyálkahártya elváltozása esetén is lehet hozzájuk fordulni.

Az intim plasztika során bevonásra kerül egy nőgyógyász szakorvos is, az egész műtét pedig altatásban történik, és csupán csak egy egynapos sebészeti ellátásról van szó. Természetesen több vizsgálatra is szükség van a műtét előtt, ezek nőgyógyászati, valamint akár urológiai szakorvosi vizsgálatok is lehetnek.

Amikor nekem volt ilyen műtétem, részletekbe menően megtudtam a tájékoztatás során, hogy mire számíthatok és mi fog történni. Ami meglepett, hogy semmilyen különleges gyógyszer vagy antibiotikum szedésére nem volt szükség. A seb természetesen bizonyos mértékben fájdalmas lehet, de ez a fájdalom néhány napon belül gyorsan meg is szűnik. Természetesen, ha a fájdalom erősebb, akkor fájdalomcsillapító gyógyszer szedésére lehetőség van.

Felhívták a figyelmemet a szigorú higiéniára is, valamint, hogy szexuális kapcsolatot nem szabad létesíteni a teljes gyógyulásig. Ez egyébként körülbelül három hét volt nálam, de mi a párommal egy kicsit több időt vártunk, biztosra akartunk menni, hogy minden rendben legyen. Ami pedig ezután történt, az már rejtelem.

Amikről most írtam, azokról sokkal részletesebben olvashattok a Kelemed Plasztika intim plasztika témájú aloldalán, ahol akár időpontot is kérhettek egy rövid űrlap kitöltésével. Tudom, hogy ez egy nagyon kényes téma, és nagyon fura erről beszélni még orvossal is, de higgyétek el, hogy megéri hozzájuk fordulni. A magas fokú szaktudás és a segítőkészség garantált, mind a doktor úr részéről, mind pedig a kollégái részéről. Én már az első találkozás alkalmával megtapasztaltam, hogy fontos számára a páciens és az is, hogy biztonságban érezzem magamat nála. A kellemetlen érzés, feszültség rövid időn belül elmúlt a doktor úrral folytatott beszélgetésnek köszönhetően. Ráadásul mindig minden kérdésemre őszintén és teljes részletességgel válaszolt. Ezek alapján én mindenkinek jó szívvel merem ajánlani.