Babaruhákat lehet a fürdőben tárolni?

Barátnőméknél baba született, és mint jó baráthoz illően, mikor már az otthonukban látogathatóak lettek, már összeszoktak a babával meglátogattam őket. Szerencsére minden rendben volt a szülésnél és a baba szépen fejlődik, én úgy gondoltam, hogy csak hasznos holmival lepem meg őket. Ezért baba kiegészítőket vettem, amire a fürdetés során szükségük lehet, illetve olyan édes rugdalózókat találtam, hogy nem tudtam nem megvenni, így pár ruhadarabbal is bővült a baba ruhatára. A barátnőm jól van, de nagyon fáradt, és azt mesélte, hogy milyen jól csinálták a párjával, hogy még a baba születése előtt belevágtak és készen is lettek a fürdőszobájuk felújításával, mert most nem tudná a kettőt egyszerre teljes odafigyeléssel koordinálni. Amikor meglátta azt a remek oldalt, amely arra inspirálta, hogy a felújítást megkezdjék, nem is gondolta, hogy milyen nagy feladat lesz, ezért is örül, hogy a két nagy feladat, mármint az a felújítás és az anyaság megkezdése egymást követték, nem pedig egyszerre történtek. Amint meglátta ezt a szuper tanácsokkal, ötletekkel bíró oldalt, tudta, hogy bele kell vágniuk.

Mindent megtalálnak egy oldalon, ami fantasztikus volt, a csempe divattól kezdve a fürdőszoba tárolási ötleteken keresztül, a burkolat felrakásán át minden megtalálható, és érthető nyelvezeten leírva, valamint fényképekkel szemléltetve. Az aktuális divat színek felsorolásán át.
Mivel nem csak azért gondolták barátnőmék, hogy nekiállnak ennek a nagy feladatnak, mert a külcsínt, a csempét szerették volna lecserélni, ez a kisebbik motivációjuk volt. Az volt a nagyobb mozgató erő náluk, hogy a vízvezeték rendszert korszerűsítsék, mivel a ház már közel 50 éves, ezért ideje volt ezt meglépni, akkor már tudták, hogy gyerek fog érkezni, és előre látóak voltak annak fényében, hogy ne egy csecsemőnél kapjanak csőtörést, aminek a javítása napokat vehet igénybe.
Ezért nekiálltak, az oldalon talált tanácsokat követték, remek minőségű csempét választottak, és a mesterembert is nagy gondossággal került felfogadásra. Akiről tudták, hogy nagyon szép munkát végez, ez és a csempe minősége talán a legfontosabb kritériuma egy fürdőszoba felújításnak. Már teljesen felkészülten tudták fogadni a mester, és tudták neki mondani, hogy hol szeretnék ha lenne a kád és a mosdókagyló, valamint azzal is tisztában voltak már, hogy milyen lerakási módot szeretnének ha alkalmazna a mester. Ez pedig nem más, mint a diagonál, meg is lepődött a mester, hogy nem neki kellett felvázolnia, hogy milyen csempelerakási módok léteznek, hanem a megrendelő mondta magától, ekkor elmesélték neki, hogy egy remek oldalon olvastak erről is, és számos más praktikáról is. Ahol nem csak a csempelerakásról de a fürdőszoba tárolási ötletek is terítékre kerülnek. Ez most talán a barátnőméknél a legfontosabb kritérium volt, hogy ha hárman lesznek, akkor is kényelmes el tudjanak férni a fürdőben. Polcok és beépített szekrényekben gondolkodtak, amik természetesen olyan anyagból készültek, melyek bírják, az esetlegesen nagyobb vizet, illetve a párát mindenképpen el kell viselnie, ami a fürdőszobában elengedhetetlen. A bambusz itt jó megoldásnak tűnik, mivel sok fürdőszobai bútor készül belőle, illetve azt is megnézték, hogy milyen anyaggal van kezelve a fának a felülete, hátha az is számít, miképpen tűri a nedvességet. Remek ötleteket merítettek a tanácsadó oldalként is szuperül funkcionáló honlapból, melynek tényleg hasznosak voltak a bejegyzései, általa jobban tudtak haladni, az ötletek nem voltak szerteágazóak. Barátnőm nekem is megadta az elérhetőségüket, hogyha egyszer én is egy nagyon fürdőszoba felújításba vágnám a fejszémet.

fürdőszoba tárolási ötletek