Babaholmikat keresgéltünk a barátnőmmel

Nóri mindig más volt, mint én. Engem a továbbtanulás mozgatott, őt pedig inkább a családalapítás. Persze ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy később ne szeretnék majd én is családot, de előtte még szeretnék lediplomázni.

Nóri viszont már várandós, és igyekszem neki mindenben segíteni. Pár hete például egy bababoltba kísértem el, ahol mindenféle dolgot kellett beszereznie a születendő gyermekének.

El sem tudtam képzelni mostanáig, hogy ennyi mindenre szüksége lehet egy babának, de legalább most megtanulhattam. Nóri egyébként nagyon izgatott és sugárzik a boldogságtól. Igazán fantasztikus érzés, hogy így láthatom a barátnőmet!

Elmesélte, hogy már most tele van a lakás mindenféle babáknak szánt tárggyal, de még mindig nem elég, és ezért is kellett most eljönnie abba a boltba.

Nekem nem probléma, mert igazán élvezem ezeket a babás előkészületeket, és később majd jól fog jönni nekem is ez a sok tapasztalat, hiszen egyszer az én családalapításomnak is eljön majd az ideje.

De azért más téma is volt köztünk. Elmeséltem Nórinak, hogy fontos lenne valamilyen diákmunka után néznem. Megemlítette, hogy a húga is éppen most talált magának ilyen munkát, és a topiwork.hu weboldala volt ebben a segítségére.

Gondoltam, ez a weblap talán számomra is hasznos lehet majd, szóval elmentettem magamnak, hogy majd otthon jobban utánanézzek a dolgoknak.

Hazaérve egyből felnyitottam a laptopot, és gyorsan begépeltem az említett weboldalt. A nem titkolt célom az volt, hogy találjak egy számomra tökéletesen megfelelő diákmunkát.

Elég volt csak néhány perc a weboldalon, hogy biztos legyek benne: ez lesz az a hely, amire nekem szükségem van!

Elképesztően sok álláslehetőség van itt a diákoknak, és szinte alig tudtam választani.

Végül jelentkeztem az egyikre, és elküldtem az adataimat. Ez egyébként nagyon egyszerűen és gyorsan zajlott, szóval ez egy plusz pont a Topiwork számára!

Hamarosan meg is keresett valamelyik munkatársuk, hogy telefonon majd később személyesen is egyeztessünk. Minden szörnyen gördülékenyen történt, és néhány nap múlva már maga a munkáltató keresett engem, hogy be kéne mennem hozzájuk egy interjúra. El sem akartam hinni, hogy erre tényleg ilyen hamar sor kerül!

Sosem gondoltam volna, hogy egy diákmunka megszerzése ennyire gyors és kényelmes is lehet, pedig a Topiwork segítségével ez nagyon is lehetséges!

Az állást megkaptam, bár attól kicsit féltem, hogy az adminisztrációs teendők miatt majd fájni fog a fejem, de ez egy hatalmas tévedés volt a részemről! A Topiwork egy online felületet biztosít az ügyintézésre, ami gyorsan és egyszerűen kezelhető!

Én alapvetően talpraesettnek tartom magam, így nem izgultam annyira az első munkahelyem miatt, de el tudom képzelni, hogy vannak olyan diákok, akik csak félve mernek belépni a munka világába.

Nekik szeretném elmondani, hogy az aggodalom teljesen felesleges: a topiwork.hu segíteni fog! Bármilyen kérdésetek, aggályotok lenne, hozzájuk nyugodtan fordulhattok!

A munkahelyem egyébként szenzációs, hiszen pontosan olyan feladatokat kapok, amiket képzeltem magamnak, és a kollégáimmal is nagyon jóban vagyok!

A Topiwork nélkül szerintem soha nem tudtam volna ilyen kellemes munkahelyen elhelyezkedni!

Ha neked is ilyen állásra van szükséged, akkor már tudod, merre érdemes venned az irányt! Legyél Te is részese annak a sikertörténetnek, amiben már sok-sok diáknak része volt! Ha esetleg maradtak volna még kérdéseid, a weblapon biztosan megtalálod a válaszokat!