Babaholmik tárolása

Két teljesen, és hat majdnem felnőtt gyermek után, közel a negyvenhez, az élet megáldott még egy apró jövevénnyel.

A férjemmel babát várunk.

Mi sem számítottunk rá. Épp, hogy visszatértem a babázós, családanyaként “dolgozó” feleség szerepéből, most újra pelenkát cserélhetek majd. Egy percre sem éreztem azt, hogy gond lenne számomra a háztartást vezetni, de már vágytam rá, hogy újra visszatérjek teljes munkaidőben a végzettségemhez. Az otthon töltött időm alatt, mikor már nem szorultak a picik a teljes felügyeletemre, részmunkaidőben dolgoztam – rendszerint a házunk padlásrészében kialakított irodából, aminek egyik szobája rakodó, és tároló szobaként is működött -, hogy ne essek ki annyira a gyakorlatból. Négy éve tértem vissza a hétköznapokba, most viszont minden kezdődik előröl. Félreértés ne essék; szeretem a munkám, és családanyaként is jól szuperáltam. A gyermekeim a mindeneim; nagyon boldog vagyok, hogy még egy kis csodát rám bíztak az égiek, és újra kismama lehetek.

Talán ezért sem volt szívem sem kidobni, sem pedig elajándékozni a kis lurkók használt játékait. Valahogy éreztem, hogy kelleni fog még valakinek a sok baba, kisautó, cumisüveg, pelenkázó, csörgő, és kiságy. Ezen holmik tárolását a padláson oldottuk meg. Hat gyerek után rengeteg dolgot kellett hatékonyan, és biztonságosan elpakolnunk. Salgó polcrendszerre esett a választásunk, mert biztosra akartunk menni, hiszen egyszerre kellett alkalmasnak lennie a padláson, az irodában, és esetlegesen a garázsban is. Olyan polcrendszert akartunk, ami mind a három helyiségben praktikusan megállja a helyét, és még jól is mutat.

A Racking Log cégcsoportja majdnem 30, egészen pontosan több mint 25 éve működik sikerrel a raktározási, áru-, és irattárolási termékek piacán, kielégítve egyre több megrendelő igényét, köztük pontosan azoknak a vállalatokét, cégekét, és magánszemélyekét, akik számára elengedhetetlen a hatékony technika. A Racking Log célja, hogy munkatársai szakmai tudását, és több évtizedes tapasztalatát felhasználva, ügyfeleik egyedi igényeire szabva – mind a költséghatékonyság, a minőség, és a megbízhatóság terén – maximálisan teljesítsék az elvárásokat.

A kézi raktározásra, irattározásra vagy otthoni használatra is tökéletesen alkalmas Salgó polc kifejezetten előnyös lehet bárki számára. Egyrészt mert kiváló az ár-érték arányuk, nagy a teherbírásuk, és meglepően könnyen és egyszerűen szerelhetőek össze, másrészt pedig, mert garantáltan magas a minőségük. Gond nélkül a vevő egyedi igényeire szabhatóak, amik utána hatékony munkavégzést biztosítanak, mindezt igen modern, minimalista designban.

A raktározás szakértőiként is ismert Racking Log kézi rakodású csavarmentes fém polcrendszerei 33 mm-ként állíthatóak, teherbírásuk polconként 130-280 kg. A termék az egyik legelterjedtebb polc az EU-ban, illetve gyártói garanciával, TÜV és ISO minősítéssel is rendelkezik. Kis súlya, sokoldalúsága és egyszerű összeszerelhetősége révén a termék ideális a manuális raktározásra. A csavarmentes polcokat 2-3 napon belüli díjmentes kiszállítással, garanciával adják át, amiket kifejezetten kézi tárolásra fejlesztettek ki. A szolgáltatás kiegészítéseképpen a cég a általuk forgalmazott polcrendszereket igény szerint testre szabják, illetve telepítik, amennyiben erre szükségünk van, és jelezzük feléjük. A díjmentes helyszíni kiszállás során a műszaki kollégák feltérképezik a rendelkezésre álló terület adottságait, és a cég további munkatársai szívesen adnak tanácsot, hogy a rendelkezésükre álló teret a legoptimálisabban és költséghatékonyabban használhassák ki.

Cégek számára az irattároló polcok a raktárba, irodába, műhelyekben is megállják a helyüket, állami intézményekben pedig kész állványrendszerként működhetnek, így például archivált produktumok tárolására is tökéletesek.

Még az is lehet, hogy a felszabadult polcokat a babaszobában is felhasználjuk.