Babaholmi és patron rendelés az interneten

A szomszédomban kisbaba született 1 hónapja, úgy döntöttem, hogy nem rögvest látogatom meg őket, hanem hagyok egy kis időt még össze tudnak szokni, és kialakítanak egy ritmust maguknak, és azután nézem meg a babát és az anyukát. Így is történ, és a szomszédom nagyon is örült nekem, mert éppen baba ruhákat rendelt az interneten, mert elmondása szerint a kicsi annyira növekedésnek indult, hogy minden előre megvásárolt ruhácskája kicsinek bizonyul már. Addig is míg ő a ruhák között válogatott rám bízta a gyermeket, és azt mondta, hogy ha már itt vagyok nem csak a baba ruhák között néz szét, hanem az otthoni nyomtatójukba keres patront, addig is szórakoztassam a gyereket.
Így is lett a gyermek jól viselkedett velem a szomszédom pedig, megtalálta a lehető legjobb patron forgalmazó céget; nyomtatoalkatresz.hu/patron, annyira megörült, hogy talált egyet, hogy még fel is kiáltott, hogy jaj de jó megtaláltam a; nyomtatoalkatresz.hu/patron oldalt. Én ennek nagyon örültem és mondtam, hogy nyugodtan nézzen rajta körül a babával jól megvagyunk. A szomszédasszonyom így is tett, elmondása szerint, nagyon hamar kiigazodott az oldalon, könnyű dolga volt, tudta, hogy milyen márkájú a nyomtatójuk és az alapján könnyen ment a választás. Mivel a cég ezen a remek oldalon, azt tünteti fel, hogy milyen gyártók termékeit forgalmazza, így könnyű dolga volt a szomszédasszonyomnak, rákattintott az adott gyártóra és máris azon listák között találta magát, ahol a nyomtató típusát lehet kiválasztani. Az nagyon hamar meg is nézte, mivel ott volt mellette, így abban is könnyed volt az előrejutása. Amikor pedig látta, hogy van a termékből eredeti és utángyártott is, akkor eszébe jutott, amit a férje egyfajta instrukciónak kiadott számára, hogy megfelel neki az utángyártott is, mivel az teljesen jó minőségű, nincs most szükségük a forgalmazó cég eredeti patronjára.
Már csak azt a bűvös dolgot kellett kitalálnia, hogy hány darabot is rendeljen, mivel 2, illetve 3 darab vásárlás esetén nagyon kedvező árakkal szállít házhoz a cég. Természetesen ez a házhoz szállítás, attól is függ, hogy milyen értékhatárban vásárol az oldalon a vevő, de oly alacsony az értékhatár, hogy minden esetben ingyenesnek mondható a házhoz szállítás.
Tehát a szomszédasszonyom több terméket tett az online kosarába, amit meg is rendelt, és bízott abban, hogy mivel még a délelőtt folyamán megrendelte a termékeket, így már másnap ki is tudja cserélni a patront és tudnak nyomtatni.
Legközelebbi találkozásunk alkalmával megkérdeztem tőle, hogy hogyan alakult a patron rendelése, és büszkén mesélte, hogy nagyon jól, másnapra ott is volt náluk a rendelés. És az utángyártott patron is nagyon jól működik azóta is rendszeresen használják, és a minősége kiváló. Így máskor is ettől a cégtől fognak rendelni, mert nagyon megbízhatóak és remek minőségű termékeket forgalmaznak, kedvező áron, ami nem elengedhetetlen tényező most, hogy ott van a baba. Tehát máskor is innen fognak rendelni, mert annyira meg voltak és vannak elégedve a céggel, minden barátjuknak ajánlják, akikről tudják, hogy van nyomtatójuk, mert egy ilyen remek lehetőségekkel bíró vállalkozást csak reklámozni lehet. Annyira dicsérte a szomszédasszonyom a céget, hogy az irodában a beszerzésnek a figyelmébe ajánlottam az oldalt, hátha a munkahelyemnek is szüksége lesz a közeljövőben patronra, akkor innen tudnak rendelni.