Az autónk vezérlésére is úgy kell odafigyelnünk, mint a gyereknevelésre

Gyermeket vállalni az egyik legnagyobb felelősséget igénylő döntés. Sokan vannak, akik egyszerűen csak úgy vannak vele, hogy elérkezett az időszak az életükben, amikor muszáj gyereket vállalniuk. Nem is azért, mert szeretnék ezt feltétlenül, hanem csak, mert így kell élni. Ez azonban szerintem egy borzasztóan rossz hozzáállás, amiből semmi jó nem fog kisülni. Gyereket csak akkor érdemes vállalni, ha erre lelkileg és szellemileg is fel vagyunk már készülve.

Így vagyok a babaholmikkal is. Ha egyszer gyerekem lesz, akkor biztosan csak a legjobb dolgokat fogom megvásárolni neki. Hiszen nem akarok pont egy ilyen részén spórolni az életemnek. Mikor én voltam gyerek, a szüleim sokszor mindig az olcsóbb megoldást választották. Persze így sem volt szörnyű a gyerekkorom, viszont felnőttként rájöttem, hogy néha jobb egyszer, tartós dolgot venni, mint sokszor olcsót.

Így vagyok ezzel akkor is, ha éppen az autómról van szó. Nagyon nehéz jó szervizt találni, különösen akkor, ha nem vagy túl nagy autó szakértő. Szerencsére a barátaim közül voltak páran, akik elmondták nekem, hogy ők csak a Méta autószervizt használják. Küldtek nekem egy „vezérlés csere ár” feliratú linket, amire rá is kattintottam. Nemsokára már a Méta autószerviz oldalán voltam és elkezdhettem a vizsgálódásomat, hogy valóban olyan jó-e ez a szolgáltatás, mint ahogyan a barátaim állítják.

Tetszett egyébként az oldal kinézete, az pedig külön plusz pont nekik, hogy a kialakításra is komoly hangsúlyt fektettek. Túl sokszor volt már olyan, hogy beléptem valahova, és rögtön az arcomba vágtak egy csomó reklámot. A Méta autószerviz oldala ezzel szemben nagyon letisztult volt. Tudtam, hogy nem ilyen olcsó módszerekkel próbálnak majd meg pénzt kicsalni belőlünk, hanem a szolgáltatásuk minőségével.

A barátaim nem véletlen egy „vezérlés csere ár” kiírást küldtem nekem, mivel elsősorban ez a téma érdekelt. A felső menüt használva pár kattintás után már ezen a részlegen is voltam és elkezdhettem tájékozódni arról, hogy milyen áron dolgoznak. Elképesztő volt az a választék, ami elém tárult. A különböző szerviz szolgáltatások megtekintéséhez nem kellett mást tennem, csak lefelé tekernem. Ez szerintem egy nagyon kényelmes megoldás. Sokkal jobb, mint lapozgatni. A szolgáltatások mennyisége ettől függetlenül sem fog túlzottan soknak érződni, mivel a legfőbb kategóriákat külön pontokba szedik. Engem ugye a „vezérlés csere ár” érdekelt és rögtön meg is tudtam találni az ehhez tartozó részt.

Az árakért sem kell nagyítót előszednünk, mindegyik szolgáltatás mellé ki van írva, hogy hány forinttól elérhető náluk. Ez nagyon tetszett, mivel nem próbálják rejtegetni a költségeket. Persze pontos árat így sem fogunk tudni, de ez nem is lenne lehetséges, hiszen a javítás közben rengeteg váratlan dolog feljöhet. Egyébként meg voltam elégedve az árakkal. Nem hiszem, hogy bárki panaszkodhatna emiatt, különösen, ha visszagondolok, hogy néha silányabb minőségű szervizekben egy rutin procedúráért mennyi pénzt el tudtak kérni tőlem.

Tetszett amit láttam, úgyhogy elhatároztam magam és felhívtam őket. Az elérhetőségüket nem kellett keresnem, mivel rögtön a tájékoztatónál meg is találtam. Nem sokat várattak azzal, hogy felvegyék a telefont. Az ezután következő beszélgetés pedig kifejezetten kellemes volt. Régen éreztem már azt, hogy ennyire törődnek velem, mint ügyfél. Megbeszéltünk egy időpontot, ami mindkettőnknek jó volt. A szervizelés egyébként minden probléma nélkül lement és nem voltak váratlan költségek. Örülök, hogy rákattintottam a vezérlés csere ár kiírásra.