Az annataska.hu-n még babáknak is lehet táskát választani

Amikor kisbaba érkezik a családba az gyökeresen megváltoztatja az egész életünket. Hónapokig készülünk a kis jövevény érkezésére, mégis nagyon sok olyan dolog van, mellyel már csak a pici megérkezése után szembesülünk. Az első időkben, ha a bébivel mozdulunk ki valahová, bizony magunkkal kell vinnünk a fél lakást. Pelenka, popsitörlő, váltásruha, pelenkázóalátét, tápszer, víz, cumi, játék… és akkor még bőven nem értünk a felsorolás végére. Ilyenkor fontos, hogy minden elférjen a lehető legkisebb helyen, vagyis szükség van praktikus, de mégis esztétikus tárolókra, táskákra.

Én sosem ragaszkodtam a klasszikus pelenkázótáskákhoz, inkább mindig valami sportosabb, jól pakolható, sokrekeszes darabot kerestem. Mindig minden elfért benne, amire nekem, vagy a lányomnak szüksége volt.

Legutóbb a https://www.annataska.hu oldalon található webáruházban sikerül választanom egy nagyon praktikus és esztétikus darabot. Én szeretem, ha útközben a karjaim szabadok, hogy a picimet bármikor fel tudjam venni. Így elsősorban hátitáskát, esetleg válltáskát szoktam keresni, melyet kényelmesen viselhetek akkor is, ha a kisbaba a karomban van.  Fontos, hogy sokrekeszes, jól pakolható típust válasszak. Végül, de nem utolsó sorban azért a külcsín is számít, szeretem az esztétikus darabokat, melyekre jólesik ránézni.

Legutóbb a választásom egy narancssárga Bugatti válltáskára esett. Külsőre sportos darab, hátul egy nagyobb rekesszel, elöl egy két részre osztott zsebbel. Már ránézésre is egyértelmű volt, hogy nagyon hasznos lesz a picibabás hétköznapokban.

A webáruházban nagyon széles a választék, én éppen ezért szeretek itt vásárolni. Bármikor, bármilyen célra, alkalomra, ruhához esetleg cipőhöz kerestem magamnak táskát, még soha nem kellett csalódnom. Mindig megtaláltam a megfelelőt.

De nemcsak a hölgyek, nők, asszonyok, hanem az urak, férfiak is találhatnak maguknak itt táskát. Stílus, szín és anyag tekintetében is széles a választék. Táskákon kívül öveket és pénztárcákat is böngészhetünk a webáruház kínálatában.

A felület esztétikus, és felhasználóbarát, a webshop menüje szép és áttekinthető. A népszerűbb márkák külön menüpontot kaptak. A rendkívül bőséges választékban szűrők segítik az eligazodást, lehet nemre, típusra és színre is szűkíteni a találatokat. Ha valakinek konkrét elképzelése van a keresett termékről, akkor pedig a részletes keresőt is lehet használni.   

Ezen kívül az árak nagyon kedvezőek, mindig vannak akciók is. Ezek mértéke 5-10, de akár 30% is lehet. Ha pedig regisztrált felhasználók vagyunk, akkor részt vehetünk a webshop hűségprogramjában is. A nem akciós termékek bruttó áraiból 5%, az akciós termékek bruttó áraiból pedig 3% kerül jóváírásra hűségpontként. Ezeket a pontokat a következő vásárlások alkalmával, termékekre lehet felhasználni, 180 napon belül.

A leadott megrendelésünkért fizethetünk előre utalással, vagy bakkártyával a rendelés leadását követően a biztonságos Barion rendszeren keresztül. De ha valaki utánvéttel szeretne fizetni a termék átvételekor, annak sincsen semmi akadálya.

Én a lakcímünkre, futárszolgálattal kértem a kiválasztott táskát utánvétes fizetéssel, melyet néhány munkanapon belül kézbesítettek is.

Örömmel és kíváncsian nyitottam ki a csomagot, melyet a  https://www.annataska.hu webáruházból kézbesítettek nekem. A táska éppen olyan volt, mint ahogyan azt a képek alapján sejteni lehetett. Annyira örültem neki, hogy rögtön el is kezdtem belepakolgatni kislányom dolgait. Az első rekeszekbe került az innivaló és a tápszer, a hátsó nagyba pedig a pelus, a popsitörlő és a váltásruha. Még az én személyes holmijaimnak – mint a napszemüveg, pénztárca, iratok, kocsikulcs – is jutott hely.

Így felszerelkezve minden szükséges dologgal el is indultunk a szomszéd településre, hogy megnézzük a csónakázótavat és megetessük a kacsákat is.