A szelfigép nem maradhat ki egy babzsúrból sem

Ugyan a megszokott babaholmik közé egy szelfigép nem sorolható be, viszont amikor a kisfiam születésnapját ünnepeltük, akkor nagyon jó képeket és ezáltal emlékeket lehetett vele készíteni. Ritkán tartunk ilyen összejöveteleket, így ha tartunk is valamilyen bulit a jövőben, akkor biztosan lesz újra szelfigép. Ezzel egyedi és vicces képek is könnyen készíthetők, ezért szerintem nagyon megéri az árát.

A Selfiegép.hu csapatát bíztam meg a gépek biztosításával és egyáltalán nem bántam meg. Nagyon profi az egész csapat és zökkenő mentesen ment minden. A helyszínre egy kollégát is biztosítanak, hogyha valami gond adódna, akkor egyből meg tudják oldani. Ebből is látszik, hogy nem ma kezdték egy a hatékonyságra és a gyorsaságra is figyelnek.

Mára már több, mint 300 esküvőn, privát rendezvényes és céges bulin is részt vettek már. Több neves céggel is dolgoztak már együtt: IKEA, GLS, Union, OTP bank, Cofidis, Decathlon, Continental, Lukoil. Ők szerintem nagyon jó referenciák tudnak lenni.

A honlapjukon nagyon sok hasznos és fontos információ megtalálható, így még külön hívogatni sem kell őket. A foglalási folyamat is nagyon egyszerű, minden részletesen le van írva így még eltéveszteni sem lehet.

Korlátlan számban nyomtatható fotó és személyre szabott szolgáltatást is kínálnak. A fotó papírra külön lehet kérni a logót, nevet, keretet, dátumot és még az esemény megnevezése is szerepelhet rajta. Az egyszerű fehér háttér díjmentes viszont lehet kérni színes és egyedi háttereket is. Általában 4-6-8 órás intervallumokra lehet bérelni a gépeket, viszont ha a rendezvényen úgy látod, hogy szükség lenne még rá, akkor ez az idő meghosszabbítható.

Ha te is szeretnél egyedi ajándékot a vendégeidnek és magatoknak is, akkor egy szelfigépen érdemes lehet elgondolkozni. Nagyszerű képeket lehet vele készíteni és digitális formában is megkapod őket, így online is tárolhatod ezeket a szuper képeket. A használatuk nagyon egyszerű és gyors is. Így a kép készítés is szórakozás, nem kell rágörcsölni. A Selfiegép.hu csapatával pedig csak jól járhatsz.